Facebook oyunları'nın hileleri'ni paylaşmaya devam ediyoruz . Bugünkü yazımızda Farmville 2 Su hilesi 'ni sizlerle paylaşacağım . Arkadaşlar hilemizin kullanımında Chatengine den başka hiç bir hile vs proğram kullanmıyoruz ayrıntılı olarak bulduğum video ile sizlere Farmville 2 su hilesi'nin kullanımını anlatacağım . Öncelikle Bilgisayarımıza Chat engine proğramı'nı indiriyoruz.







Farmville 2 Su Hilesi


Cheatengine nedir ne işe yarar ? 



Cheatengine Açık kaynak olarak geliştirilen bir online modifiye aracıdır yani Farmville gibi oyunlardaki sayı , parasal değerler ile oynamamıza yarayan bir proğramdır . Bir çok facebook hilesi'nin kaynağı cheatengine'dir.








Proğramımızı bilgisayarımıza indirdik'ten sonra yapmamız gerekenler aşağıdaki videoda ayrıntılı şekilde anlatılmıştır video internetten alındı çeken arkadaşa teşekkürlerimi sunarım .




Arkadaş videoda ince ayrıntılarına kadar anlatmış herkezin yapabileceğini düşünüyorum ama yinede takıldığınız noktalar olursa facebook adresimizden veyahut yorum olarak sormaktan çekinmeyin . Bir önceki konumuzda; Metin2 efsun botu başlıklı yazımızı sizlerle paylaşmıştık diğer yazılarımızda görüşmek üzere bol hileli günler :)

0 yorum:

Yorum Gönder