Wolfteam lag hack başlıklı yazımız ile yine karşınızdayım . Wolfteam hileleri'nin en popüler hilesi olan wolfteam envanter hack ' in tanıtımını daha önceden yapmıştır . Bir diğer aranan hile olan lag hack hilesi'nin de paylaşımını uzun süredir yapmayı düşünüyordum . Kısmet bugüneymiş . Lafı fazla uzatmadan hile'nin paylaşımına geçelim . Hilenin kullanımını ayrıntılı bir şekilde sizlere anlatacağım yinede hilemizi kullanamayan arkadaşlar facebook sayfamız üzerinden bana ulaşabilir ve bire bir destek alabilirler .



10.09.2013 tarihli en güncel Wolfteam lag hack hilesi ;


Kullanımı ; Aşağıdaki vereceğim link üzerinden hileyi bilgisayarınıza indirdikten sonra . Rar şeklinde gözükecektir . İlk adımda rardan dosyaları çıkarın . Daha sonra config.ini 'den ayarları yapın ( Yanlıs yapmamaya özen gösterin ) . Ayarları yaptıktan sonra proğramı açın ve setup dosyasını kurun . Masaüstünüze bir belge  (dosya) gelecek bu belgeyi açmayın . Ve hilemiz kullanıma hazır oyuna giriş yaparak rahat bir şekilde lag hack hilemizi bilgisayarınızda sorunsuz olarak kullanabilirsiniz .



Hileyi bu adresden bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz ; http://turbobit.net/e6w48grc6a89/Wolfteam.Lag.Hack.v2.zip.html


NOT: Bir çok hile zaman zaman hata vermektedir. Bunun en büyük sebebi bilgisayarınızda hile'nin kullanımına engel çıkan programlardır . Bu tür hatalarda combofix adlı programı bilgisayarınıza indirip taratma yapabilirsiniz . Hile sorunsuz bir şekilde kullanılacaktır . Yinede çözemediğiniz hatalarınızı bize Hileadasi facebook adresinden sorabilir en kısa süre içerisinde uzman hack editörlerimiz tarafından destek alabilirsiniz .
Bu konumuzda Sizlere wolfteam lag hack hilesi'nin kurulumunu anlattım . Bir diğer konumda yeni sürüm Metin2 efsun botu 'nun paylaşımını ve anlatımını yapacağım bizi takip etmeye devam edin Hilelere en erken siz sahip olun hileadasi farkını yaşayın .



0 yorum:

Yorum Gönder