Metin2 çekme hilesi sayesinde bir skil vurduğunuda etrafınızda bulunan yüzlerce canavarı üzerinize çekebilir ve seri biçimde para ve level kasabilirsiniz . Hileyi kullanırken dikkat etmeniz gereken en büyük nokta etrafınızda başka oyuncuların bulunmaması olsun çünkü bir çok oyuncu sizin hile kullanmanızı çekemeyecek ve sizlerin ss 'sini alıp oyun yetkililerine gönderecektir. Metin2 çekme hilesi sayesinde hayalinizdeki levele çok kısa sürede ulaşacaksınız ve rakiplerinize karşı çok daha güçlü olacaksınız . Son güncellemeden sonra çalışmayan onlarca çekme hilesi'nin paylaşımını yapan çakma siteler oyuncuların karakterlerinin çalınmasına dahi yol açtı . Bir çok takipçimizin isteği üzerine çekme hilesi'ni buldum ve ayrıntılı açıklamasını sizler için yazıyorum .


Metin2 çekme hilesi

Hilemizin özellikleri ;

-Hile hem türk serverlerinde hemde privater serverlerde sorunsu olarak denenmiş ve çalışmıştır . 

-Tasarımı göz yormaz . Ve Kullanımı oldukça basittir hiç bir açıklamayı okumadan dahi açtığınızda kolaylıkla kullanımızı sorunsuz olarak yapabilirsiniz. 

Hiledeki terimler ve anlamları ;

Distance : Öldüreceğiniz canavarın uzaklığı .
Attract Mob : Canavarları üzerinize çekme tuşu .


Kullanımı :

Hileyi aşağıdaki adresden indirdikten sonra rardan çıkartın . Çıkan dosyaları metin2 hedef bulun içerisine atın ve Antipas dosyası ile oyunu çalıştırın .  Türk serverinde kullanacaksanız Gameforge seçeneğini , Pvp serverlerde kullanacaksanız Pserver seçeneğini seçin . Ve hilenizi güle güle kullanın . 



Bu yazımızda Metin2 Çekme hilesi'nin anlatımını yaptık soru ve sorunlarınızı yorum olarak atabilirsiniz . Bir diğer metin2 hile konumuzda görüşmek üzere. 


0 yorum:

Yorum Gönder