Metin2 Başkasına düşen itemi çalma hilesi ' yoğun istek üzerine buldum editledim ve siz değerli dostlarıma paylaşımını yapacağım . Anlatıma başlamadan önce arkadaşlar bloğumuz kurulalı 3 hafta gibi bir süre oldu bu sürede çok sağlam paylaşımlar yaparak gerek kullanıcıların gerekse google amca'nın dikkatini çekmeyi başardık ve günlük 600-700 arası tekil ziyaretci ye yükseldik gün gün artan takipçi'lerimizle dahada bir hızlı büyüme ve yol katediyoruz bir çok teşekkür , destek mesajları geliyor elimden geldiğince tüm takipçilerime yardımcı olmaya çalışıyorum hata ettiysek affola diyelim .

Yine ufak bir giriş yazısı'nın ardından gelelim o muhteşem hilemize Metin2 Başkasına Düşen itemi çalma hilesi Hilemizin ne işe yaradığı aslında adındanda anlaşılacağı gibi Metin2 oynarken misal rakip oyuncu bir metin taşı kırdı ve içerisinden değerli bir item düştü siz rakibe düşen itemleri'de kendinize düşmüş gibi alabiliyorsunuz (kullanabiliyorsunuz).
Başkasına düşen itemi çalma hilesi




Gelelim hilenin kullanımına ;

Arkadaşlar aşağıda verdiğim indirme adresinden Dosyalar'ı indiriyorsunuz. Daha sonra dosyayı kolay ulaşabileceğiniz yere çıkartıyorsunuz ( masaüstü ) . Çıkarma işlemini'de yaptıkdan sonra  oynadığınız servere giriş yapın . Oyuna girdikden sonra her hangi bir yan karakteri'nizle veyahut arkadaşınız ile grup kurun. Çıkardığınız dosyanın içerisinden injektörü açınız . ardından DLL BUL seçeneğini deyin . masaüstüne atılan Drop.dll dosyasını seçip çalıştır deyiniz.  Çalıştır seçeneğini tıkladıkdan sonra 5 saniye içerisinde oyuna geçin . Ekrana çıkan kutucuğa pvp 'ni exe sini yazın .  Ornadığınız pvp 'ye sağ tık yapıp işleme git seçeneğini seçin  . yazan ismi ekrana yazıp onayladığınızda Hilemiz kullanıma hazır hale gelecektir . Sorunsuz bir şekilde hileyi kullanabilirsiniz :)

başkasına düşen itemi çalma


HİLE İNDİRME LİNKİ : http://goo.gl/X3blq


Bu yazımızda metin2 başkasına düşen itemi çalma hilesi'nin anlatımını yaptım elimden geldiğince yine hile ile ilgilin soru ve sorunlarınız ile ilgileneceğim . Okuyup kullanan arkadaşlar bir teşekkür yorumunu çok görmesin . Diğer Hileleri'miz için bloğumuzu takip etmeye devam edin esen kalın efendim :)

0 yorum:

Yorum Gönder