Facebook oyun hileleri 2013 başlıklı yazımıza hoş geldiniz sayın takipcilerim :) . İlk olarak blogumuzun açılmasından 2 hafta gibi bir süre geçti ve biz 200 tekil hite ulaşmış bulunmaktayız bunun haklı gururu ve verdiği şevkle yeni açacağım  Facebook oyun hileleri kategorisi için bir ön yazı hazırlama gereği duydum . İlk olarak Facebook oyunlarından bahsedeceğim . Malum facebook uçsuz bir deniz haline geldi . İçerisinde her türlü uygulamaya yer veren facebook oyunları ile de popüler olmayı başardı . Nedir bu oyunlar ?

Castleville Hileleri
Castleville Hileleri

Castleville Zynga firması'nın bir oyunudur firma'nın yaptığı en iyi oyun diyebilirim  . Facebook'un en popüler oyunu olma özelliğini taşıyor . Oyun'un 3D olması güzelliğine güzellik katıyor adeta canlı oynuyorsunuz . Oyun  Orta cağ zamanında geçmektedir . Canavarlar'dan köyünüzü koruyarak gelişmeye çalışıyorsunuz . Bir birinden farklı yüzlerce görev yaparak köyünüzün gelişimine hız katabiliyorsunuz . Vereceğimiz Castleville hileleri ile sizlere bu oyunda kolayca rakiplerinizin önüne geçme fırsatı tanıyacağız . Gerekli kategoriyi kısa sürede açacağım .

Farmville Hileleri 
Farmville Hileleri


Farmville  ise Facebook'un 2. büyük oyunudur . Casyle ville ile benzerlikleri çoktur  . Türkçe karşılığı ile tarla oyunu diyebiliriz. oyun size başlangıçta size ufak bir tarla verir siz bu tarlayı ekerek büyütürsünüz . Tarlanıza sürelerine göre domates , çilek , üzüm vb. meyve ve sebze ekebilirsiniz . Oyun süreklilik isteyen bir oyun olduğu için her gün tarlanızı kontrol etmeniz gerekir belli saatlerde . Yine Farmville Hileleri ile süreleri kısaltıp daha kısa sürede en tepe noktaya gelebileceksiniz . Gerekli kategori kısa sürede açılacaktır .

Sims social Hileleri 


Sims social Hileleri


Sims social da sanalika tarzı bir oyun olmakla beraber facebookda büyük bir kullanıcı kitlesine sahip diğer oyunumuzdur . Yine diğer oyunlarda olduğu gibi Sims social hileleri ile karakterinizi çabucak geliştirebileceksiniz .




Bu yazımda size en popüler  3 adet facebook oyunu'nu tanıttım  diğer facebook oyunları 'nın da hileleri'ni kategoriler halinde sitemizde kısa süre içerisinde bulabileceksiniz diğer online oyunlarda olduğu gibi facebook'da da sizlere en güncel oyun hileleri ' ni sizlere sunacağız bizi takip etmeye devam edin !

0 yorum:

Yorum Gönder