Bir PVP Şampiyonu olarak değer kanıtlamak ister misiniz? İşte şeyler göstermek ve aynı zamanda krallık ödüllendirmek için bir şans. Cumartesi 11 pm (SG zaman UTC +8) 17 Nisan Metin2 SG bir PVP Şampiyonası düzenleyecek.  Bu tarz turnuva Sahra Çölü Oasis Kanal 1 gerçekleşecek "son adam ayakta". Her krallıktan on oyuncu birbirlerine karşı karşıya olacak. İksir Bu olay sırasında izin verilmez ve atların gerekli değildir. Bu oyun alanı adil tutmak gerekir.

şampiyonu
metin2 pvp şampiyonu
Milletin diğer üyeleri ile strateji teşvik edilmektedir. Bir Eliminasyon olay şu anda her krallığından 10 oyuncu belirlemek için tutuluyor.

Tüm ayrıntılar aşağıda bulabilirsiniz. olayın detayları:

1) 10 Oyuncular her krallığından gereklidir.
2) rastgele bir krallık rastgele bir oyuncu rastgele arenada olduğu ilk seçilecektir.
3) Oyuncular diğer 2 krallıklar gelen . Şu anki oyuncunun meydan sırayla olacak meydan oyuncu kaybederse)
4) O ortadan kalkacak ve kazanan başka bir krallıktan başka bir oyuncu tarafından meydan olacak. bir Pandemonian kazanan ise, o bir Elgorian tarafından meydan olacak: (Örnek . veya Asmodian ve benzeri)
5) ayakta ve oyuncu olan krallık olarak kalan sadece 1 oyuncu kalmayıncaya kadar PVP Olay devam edecek, ilgili krallık kazanan krallık olarak ilan edilecektir.

Metin2 Kuralları:

1) Atlar vardır değil gerekli.

2) NO Kırmızı, Mavi, Mor ve Yeşil İksir ya da İksir diğer herhangi bir şekilde izin verilir.

3) Polisaj diğer oyuncular izin DEĞİLDİR. (Sadece tutkunu kendiniz yapabilirsiniz.)

4) Oyuncular Kesinlikle kendi arasında stratejilerini görüşmek üzere tavsiye edilir yaklaşan zorluklar. için krallık arkadaşları

5) Biz iyi sportmenlik teşvik ediyoruz. Olay sırasında vulgarities herhangi bir küfür veya kullanım süspansiyon 1 ila 3 gün neden olur.

0 yorum:

Yorum Gönder