Metin2 SG oyuncular için oyun deneyimi iyileştirmeye yönelik küçük tweaks ve hata düzeltmeleri dalgası ile birlikte deneyimi için oyuncular için bazı yeni balık, ile bugün güncelleme çılgınlığı devam ediyor. onlar istendiğinde Balıkçılık oyuncunun kafasında ön planda genellikle değil Metin2 tarif, ama yine de en sunucuları aktif balıkçılık topluluk keyfini çıkarın.

Metin2 Bugfixes
Metin2 Bugfixes
Tüm balık öldü, pişmiş ve yemiş ve tüketildiğinde farklı balık farklı bonuslar sağlar olabilir. Metin2 SG güçlü ikramiye ihsan bazı yeni nadir balık ile bu hafta balık mevcut kadro ekler. Bunlar:

Metin2 Balık Uygulamaları

Bu balık tarafından verilen ikramiye onların ikramiye değerli olduğu için, onlar yakalamak için nispeten nadir balık olmasına rağmen, oyunda hemen hemen her senaryo için yararlı olabilir. İyi şanslar onları yakalıyor! bu kez umarım şeytan kulesi aksaklık, için sabit büyülü saldırı gücü değerleri "zaman içinde" rezil bir son düzeltme içerir.

Bugfixes Aslan Kılıç ve satmak için yeteneği Blessing Mermerler ve özel mağazalarda Perpetual Demir. Üzerinden güncellemeleri kafa tam listesi

0 yorum:

Yorum Gönder