Windows 7 Güvenlik Duvari

Bir çok arkadaşımız windows 7'de metin2 hile çalıştıramıyor. Ve madur durumda kalıyor. Iste artik bu yontem ile metin2 hilelerini guncel hileleri calistirabileceksiniz. Windows 7'de güvenlik duvari aşırı derece gelişmiş oldugundan hilenin en ufak bir yan etkisini dahil engelliyor. Hile kullaniminiz bittiginde güvenlik duvarınızı tekrar açabilirsiniz. Artık windows 7 ' de hile çalıştıramamaya son !

Bilgisayarınızda etkin başka bir güvenlik duvarı yoksa, Windows Güvenlik Duvarı'nı kapatmamalısınız. Windows Güvenlik Duvarı'nı kapatmak bilgisayarınızı (ve varsa ağınızı) solucanların ve korsanların verebileceğe zararlara karşı daha savunmasız hale getirir.
  1. Başlat düğmesi , Denetim Masası, Güvenlik ve ardından Windows Güvenlik Duvarı'nı tıklatarak Windows Güvenlik Duvarı'nı açın.
    Windows Güvenlik Duvarı'nı etkinleştir veya devre dışı bırak'ı tıklatın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
  2. Kapalı (önerilmez) seçeneğini tıklatın ve ardından Tamam'ı tıklatın.


Resimli Anlatim




Güvenlik duvarı, saldırganlar veya zararlı yazılımlar’ ın (solucanlar gibi) ağ veya Internet üzerinden bilgisayarınıza erişmelerini engellemeye yardımcı olabilir. Ayrıca, güvenlik duvarı bilgisayarınızın diğer bilgisayarlara zararlı yazılım göndermesine de engel olur.

Windows Güvenlik Duvarı’ndaki Genel sekmesinde üç ayar vardır. Bu ayarların ne işe yaradığı ve ne zaman kullanılmaları gerektiğini aşağıda görebilirsiniz:
Açık ; Bu ayar varsayılan olarak seçilidir. Windows Güvenlik Duvarı açık olduğunda, çoğu programın güvenlik duvarı üzerinden iletişim kurması engellenir. Bir programın engelini kaldırmak istiyorsanız programı (Özel Durumlar sekmesinde) Özel Durumlar listesine ekleyebilirsiniz. Örneğin, anlık ileti programını Özel Durumlar listesine ekleyene kadar, anlık iletide fotoğraf gönderemeyebilirsiniz..
Kapalı ; Bilgisayarınızda çalışan başka bir güvenlik duvarı yoksa, bu ayarı kullanmaktan kaçının. Windows Güvenlik Duvarı’nı kapatmak bilgisayarınızı korsanlara ve solucanlar gibi kötü amaçlı yazılımlara karşı daha savunmasız hale getirir.
Burada açıkladığımız güvenlik duvarını bazı durumlarda hızlı bir şekilde açıp kapatmanın kolay bir yolunu anlatıcam.
1. Adım ;
Masaüstünü sağ tuşla tıklayın Kısayol’ u tıklayın. Açılan pencerede Öğenin konumunu yazın kısmına ;
Güvenlik Duvarını Kapatmak için ;
netsh firewall set opmode disable

Güvenlik Duvarını Açmak için ; netsh firewall set opmode enable




2. Adım ;

3. Adım ;
Kısayolu oluşturduk şimdi simgesini değiştireceğiz. Güvenlik Duvarını Kapat Kısayolunu sağ tıklayıp Özellikleri seçin. Simgeyi Değiştir’ i seçin tıkladığınızda resimdeki hata ile karşılaşacaksınız bu ekranı Tamam ile geçin. Açılan Simge penceresinde komut satırına aşağıdaki komutu yazın.
%SystemRoot%\system32\imageres.dll
Resimde sarı renkle işaretli bu iki icon seçin.


4. Adım ;
Güvenlik Duvarı açıp kapatmak için Administrator olarak açıp kapatmalısınız bunun için 3. adımdaki ekranı açın ve Gelişmiş‘ i tıklayın ve oradaki Administrator olarak çalıştır seçeneğini işaretleyiniz.
Not: Burada anlatılan Güvenlik Duvarını Kapat kısmı anlatılmıştır. Güvenlik Duvarını Açmak için aynı işlem sırasını takip ediniz.